Грабежът над гражданите на София продължава. Фандъкова е удобно скрита

...
Грабежът над гражданите на София продължава. Фандъкова е удобно скрита
Коментари Харесай

Манолова скочи на Фандъкова и Нинова

Грабежът над жителите на София продължава. Фандъкова е комфортно скрита и се прави, сякаш няма никакво отношение към " Топлофикация-София ", в случай че Столична община е притежател на столичното парно. Тази година обстановката е още по-драстична, тъй като на процедура няма изравнителна сметка, която да не е проблем и проблем. Това съобщи водачът на " Изправи се, България " Мая Манолова на митинг пред централата на сдружението в София.

" Освен че не престават да наподобяват по същия неясен метод, изравнителните сметки са като едно судоку, което би трябвало да решим, с цел да знаем какъв брой ще ни окрадат тази година. Проблемът е, че част от хората не са получили изравнителните сметки, а това трябваше да стане до 15 юли. Една огромна част от столичани не знаят какъв брой би трябвало да доплащат и за какво би трябвало да го заплащат. Ние имаме специалисти, които могат да решат тези " абракадабри ", акцентира Манолова, съобщи dariknews.bg.

Тя прикани сдружението да премине от общинска благосъстоятелност в държавна, да влязат специалисти, а не " партийни калинки ", тъй като е извънредно време за излекуване на " Топлофикация-София ". По думите ѝ предлагането на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за заледяване на цените на силата е несъответстващо, тъй като енергийно бедните няма да могат да си заплащат замразените с 60% по-високи сметки. Вместо това, Манолова предлага страната да подкрепя с обезщетения битовите консуматори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР