Грабеж е основният мотив за убийството на 63-годишния таксиметров шофьор

...
Грабеж е основният мотив за убийството на 63-годишния таксиметров шофьор
Коментари Харесай

Таксиметровият шофьор от Разград е убит заради 20 лева

Грабеж е главният претекст за убийството на 63-годишния таксиметров водач от Разград. За по-малко от 24 часа полицията задържа хипотетичния причинител. Това е Сали Пембеев на 22 години от село Каменар. Той е направил цялостни признания.

Разград, Вълчедръм

Заподозреният за убийството на таксиметровия водач Красимир Иванов е арестуван в хостел в Разград. Опитал се е да избяга при ареста, по тази причина се е наложило чиновниците на реда да употребяват мощ. Във съдбовната вечер Сали Пембеев е избрал таксито инцидентно и на път за село Дянково е нанесъл две прободни рани с нож на водача. Откраднал е оборота му от 20 лв., мобилния телефон и таблета.
Тихомир Тодоров, областен прокурор-Разград: В нощта на убийството първото нещо, което прави с тези банкноти е да ги изиграе в игралната зала. Прибира се в нещо като хостел, като преди този момент си изгаря якето. Мобилният телефон е открит опожарен в якето.Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Не можем да кажем дали е бил под въздействието на опиати и алкохол, тъй като би трябвало да се изчакат резултатите от назначените експертизи. Но като цяло прави усещане, че се усилва насилието от младежи.
Сали Пембеев е без обучение, не е осъждан досега. Преди седмица се е завърнал от Германия.
Комисар Константин Костов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Разград: Има забъркано най-малко още едно лице, което е знаело какво се случва.
Заради убийството на своя сътрудник таксиметровите водачи в Разград споделят, че се опасяват за живота си. Пембеев ще бъде упрекнат за обир, съпроводен с ликвидиране.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР