Говорителят на Военновъздушните сили на Украйна, полковник Юрий Игнат, е

...
Говорителят на Военновъздушните сили на Украйна, полковник Юрий Игнат, е
Коментари Харесай

Юрий Игнат е освободен от поста говорител на Украинските ВВС

Говорителят на Военновъздушните сили на Украйна, полковник Юрий Игнат, е освободен от длъжността си и изместен на друга работа, заяви в " Телеграм " командирът на военновъздушните сили на Украйна Микола Олешчук, представен от " Укринформ ".

Причините за кадровата смяна не бяха конкретизирани от Олешчук. Той изрази признателност към Игнат за неговата работа като шеф на службата за връзки с обществеността на Командването на Военновъздушни сили. Въпреки преместването си, Игнат ще остане във Военновъздушните сили и се чака да реализира триумфи на новата си служба, уверене е Олешчук

Юрий Игнат е полковник и е приключил Националната армейска академия " Хетман Петро Сагайдачен ". Той беше назначен за представител на командването на Военновъздушни сили на въоръжените сили на Украйна през 2018 година

Както заяви Укринформ, при започване на март Игнат изясни, че п оради характерното географско местонахождение на Одеса не постоянно е допустимо да се прехващат всички противников дронове и ракети .

Припомняме, че предишния месец в управлението на украинската войска, почнали със  с родения в Русия генерал Олександър Сирски.
 Експлозии в Одеса, ракети удариха Източна Украйна Обновена
Експлозии в Одеса, ракети удариха Източна Украйна

Поредна нощ на удари с съветски дронове
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР