Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова коментира изявленията на

...
Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова коментира изявленията на
Коментари Харесай

Москва: Англосаксонците имат нужда от война

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява изказванията на американския асистент по националната сигурност Джейк Съливан и други публични лица от Вашингтон по отношение на хипотетичните войнствени проекти на Русия за Украйна, съобщи, че това демонстрира интереса на Съединени американски щати към спора, съобщи news.bg.

" Истерията на Белия дом е по-показателна от всеки път. Англосаксонците имат потребност от война. На всяка цена. Провокациите, дезинформацията и заканите са обичан способ за решение на личните им проблеми. Валякът на американската военно-политическа машина е подготвен да премине още веднъж през живота на хората. Целият свят гледа по какъв начин милитаризмът и имперските упоритости се излагат ", сподели тя пред ТАСС.

По-рано Съливан съобщи, че Русия може да предприеме нападателни стъпки против Украйна по време на Олимпийските игри в Пекин. Той сподели още, че съгласно оценките на Съединени американски щати Русия, при положение на евентуална инвазия в Украйна, може да превземе огромните градове на страната, в това число Киев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР