Говорителят на израелските отбранителни сили Йонатан Конрикус каза пред Си

...
Говорителят на израелските отбранителни сили Йонатан Конрикус каза пред Си
Коментари Харесай

Израелските военни: Ще се борим, докато правителството ни нареди

Говорителят на израелските отбранителни сили Йонатан Конрикус сподели пред Си Ен Ен, че израелската войска създава детайлностите за паузата във военните дейности, включена в. По думите му точният миг към момента не е избран , оповестява Би Би Си.

" Докато израелското държавно управление не ни подреди ние няма да спрем , ще продължим да се борим с " Хамас " и когато такова съглашение влезе в действие, ние ще го съблюдаваме. Но ние ще бъдем доста бдителни на терен ", сподели подполковникът.

Конрикус също изрази угриженост, че бойците на " Хамас " ще се възползват от паузата в боевете, с цел да снабдят и прегрупират.

" Разбира се, бихме предпочели да продължим да оказваме напън върху " Хамас " ", сподели той, " само че тази пауза е заради доста значима причина. Ние ще осъществим уговорките, поети от израелското държавно управление. "

Съгласно съглашението, реализирано с посредничеството на Катар, Израел ще освободи група палестински пандизчии, държани в неговите центрове за задържане, и ще спре военните си интервенции в Газа за няколко дни, съгласно почитан чиновник на администрацията на Байдън, който осведоми репортерите преди известието. Служителят на администрацията сподели, че съглашението, контрактувано през последните шест седмици, е " структурирано да подтиква освобождението на повече от 50 ", за да върне всички заложници вкъщи.

В израелското изказване се споделя, че " освобождението на всеки 10 заложници ще докара до един спомагателен ден в паузата ".
 Катар удостовери договорка Израел - Хамас до 24 часа
Катар удостовери договорка Израел - Хамас до 24 часа

Освобождаване на 50 заложници и филантропична пауза с доставки

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР