Говорителката на Промяната - Лена Бориславова, недоволства от състава на

...
Говорителката на Промяната - Лена Бориславова, недоволства от състава на
Коментари Харесай

Контрера за ПП: Тези хора сега показват как управляваха и как смятат да управляват, ако съберат гласове - с лъжи

Говорителката на Промяната - Лена Бориславова, недоволства от състава на служебния кабинет. Недоволства от формулата и състава му, които са плод на техните (на ПП-ДБ) конституционни промени... Публично се отхвърли от четиримата от Политическа партия служебни министри. Това съобщи Карлос Контрера, общински консултант в СОС от Вътрешна македонска революционна организация, в персоналния си профил във Фейсбук, видя Sofia24.bg .

Ето какво написа още той: 

Брътвеж отново за " Турски поток ". Докато си управляваха с Борисов и Пеевски тая тематика не съществуваше. Същата Бориславова не мъцна, както и съпартийците й. Защото си им беше добре кабинетът Денков-Габриел. Т.е. до момента в който консумираха власт, с помощта на ГЕРБ и Движение за права и свободи, от ПП-ДБ гледаха с необятно затворени очи проблема " Турски поток ". И в този момент внезапно се сетиха какъв проблем имало там. Плоско, обикновено, лицемерно.

Бориславова недоволства от Сарафов. Ама Сарафов не беше ли калесан за и.д. Главен прокурор и от ППДБ? Докато Денков-Габриел съществуваше, нито Лена, нито Киро, нито ПП-ДБ имаха проблем! Лицемерно.

Същата приказва за ДАНС, недоволства, желае промяна. Обаче Бориславова комфортно не помни, че зам.-председател на ДАНС е някогашният народен представител от Политическа партия - Петров. Само по себе си това е скандално политическо предопределение в ДАНС. Обаче Политическа партия нямат проблем с това явно - проблем има, когато някой не е от техните.

В последна сметка аз не разбрах за какво би трябвало да имаме вяра и на една дума, изречена от Политическа партия! Очевидни са несъгласията сред това, което се пробват да показват, и това, което е в реалност като обстоятелства, дейности, казано преди. Промяната се оплитат в мрежа от неистини и лъжи. Въртят се като пумпали и пробват да замазват сътворените от тях кавги.

Въобще да се има вяра и на една дума от Политическа партия е неуместно. Тези хора в този момент демонстрират по какъв начин управляваха и по какъв начин считат да ръководят, в случай че съберат гласове - с неистини!

Едно е несъмнено - тези и ортаците им от Демократична България в никакъв случай не би трябвало да пипват власт! Никога!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР