Говорител на г-н Варадкар потвърди, че обаждането се е състояло

...
Говорител на г-н Варадкар потвърди, че обаждането се е състояло
Коментари Харесай

Руски майтапчии подвеждат ирландския премиер, който им каза, че Украйна няма вероятност да се присъедини към ЕС

Говорител на господин Варадкар удостовери, че позвъняването се е състояло „ по-рано тази година “, само че сподели, че видеото е фалшифицирано. Видеото „ не показва какво в действителност се е случило “, сподели представителят.

Говорителят сподели, че диалогът е бил ненадейно преустановен от премиера поради „ съмнения по отношение на естеството му и метода, по който е бил извършено ”.

„ Ние приехме (Украйна) като претендент за участие в Европейския съюз. Но тези договаряния нормално лишават доста време. Всяка страна би трябвало да дава отговор на избрани стандарти във връзка с демокрацията, правосъдната система, правната система и стопанската система, преди да може да се причисли “, сподели господин Варадкар съгласно Pravda.

„ По-рано тази година Taoiseach взе присъединяване в виртуална среща с ангажимента, че е била с представител на Комисията на Африканския съюз. Taoiseach (премиерът) приключи диалога по-рано заради съмнения по отношение на естеството му и метода, по който е извършено. Оказа се, че това е комплицирана дълбока имитация “, се споделя в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР