Говорих с Диона след станалото. Първо тя е много разумен

...
Говорих с Диона след станалото. Първо тя е много разумен
Коментари Харесай

Потрес: Диона в трагично състояние след издънката, издадоха я

Говорих с Диона след станалото. Първо тя е доста рационален човек, не мога да допускам, че се е стигнало до такава степен. Всички сме хора и бъркаме, значимото е да си вземем поука.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия певицата Роксана в коментар на крими случката, която взриви светските среди. БЛИЦ напомня, че певицата Диона бе хваната да шокира мощното си возило след приложимост на кокаин. По-късно кръвните проби потвърдиха съществуването на опиата, като с изключение на него бяха открити следи от марихуана в кръвта й. 

„ Първоначалната ми реакция бе, че побеснях. В идващия миг си споделих, че всички сме хора и бъркаме. Ако има непогрешим човек, дано първи хвърли камъка “, сподели тя.

„ Какво ще спечелим, като я обидим и кажем, че е такава, такава, такава “, запита Роксана.

„ След няколко дни ще идва вкъщи и ще приказваме на дълго и необятно. Все отново към този момент се чухме по телефона. Тя беше доста смутена, уплашена и обезпокоена. Каза, че ще ми изясни всичко, като се забележим. В такива моменти човек не трябва да бъде натискан. Да, дано я упрекнем, само че не и да я наскърбяваме “, сподели тя.

По думите й просто би трябвало да се каже на Диона, че е постъпила неверно.

„ Тя постоянно е била срещу тези неща, само че кой не е непогрешим “, заключи Роксана.

Според нея това в никакъв случай преди не се е случвало с Диона:

„ Не мога да допускам, че и в кръвта й е имало опиати. От вас разбирам за резултата, шокирана съм. Не съм чувала да е употребявала. Знам, че е срещу опиатите. На празненство да си пийне алкохол – може, да, само че друго – в никакъв случай не съм я виждала “, посочи Роксана.

„ Ние сме огледало най-много за децата. Трябва да живеем по-спокойно и обикновено “, съобщи певицата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР