Говорейки, г-н Лазарини каза, че би било лесно да се

...
Говорейки, г-н Лазарини каза, че би било лесно да се
Коментари Харесай

Ръководителят на агенцията на ООН казва, че Израел го е блокирал да влезе в Газа - и той казва, че би било „лесно да се наводни обсадената територия с храна

Говорейки, господин Лазарини сподели, че би било „ елементарно да се наводни Газа с храна " - само че той беше възпрепятстван да влезе в обсадената територия по-рано тази седмица.

Той е упрекнат, че го е отделил и оспори изказванието на страната, че му е неразрешено влизане заради неточности в молбата му за влизане.

Изображение: Палестинци минават около руините на разрушени къщи в град Газа. Снимка: Reuters

Г-н Ладзарини, който е бил в Газа доста пъти преди, споделя, че е бил единственият член на неговата делегация, който е бил блокиран от израелския защитителен орган COGAT да влезе в понеделник.

Идва защото Израел е изправен пред напън от страна на западните съдружници, само че министър-председателят остава хладнокръвен в уговорката си за наземна инвазия в Рафах, където съгласно него се крият останалите батальони на Хамас.

Нацията е упрекната в ограничение на потока от помощ в, нещо, което отхвърли, само че Организация на обединените нации по-рано сподели, че може да се равнява на военни закононарушения.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР