Говорете за шоурум. Тайванска инфлуенсър повдига вежди, защото свали червените

...
Говорете за шоурум. Тайванска инфлуенсър повдига вежди, защото свали червените
Коментари Харесай

Влиятелен човек критикуван за пикантен, „неприличен“ трик на Ikea: „Кой би направил това“

Говорете за шоурум.

Тайванска инфлуенсър повдига вежди, тъй като смъкна алените си прашки, до момента в който седеше на легло в магазин на Ikea - тя употребява дантеленото долни дрехи, с цел да прибере косата си на разхлабена опашка.

„ Изглежда ли добре вързано? “ Iris Hsieh попита своите 913 900 X почитатели предходната седмица в надписа на нейния 24-секунден клип, който притегли повече от 144 000 гледания в платформата.

Изглежда няма никой, който да стане очевидец на нахалния екран, който наподобява се разпростира в магазин в град Тайпе, Тайван.

Hsieh носи транспарантен бял топ, къса пачка и високи бели ботуши, до момента в който пазари в магазина за домашни артикули. В друго видео тя за малко демонстрира прашката си, до момента в който нервира: „ Кога мога да дойда в къщата ти? Сега мога да навестявам единствено IKEA. “

Родената в Тайчунг е здравна сестра, трансформирала се в единствено почитател модел, който може да се похвали с 69 600 почитатели във Фейсбук, 233 000 почитатели в Instagram и 243 500 поклонници на TikTok.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР