Готвачката Веселка Тодорова, която бе затворена в хладилна камера в

...
Готвачката Веселка Тодорова, която бе затворена в хладилна камера в
Коментари Харесай

Готвачката, заключена във фризер в Слънчака: Страхувам се за живота си! СНИМКИ

Готвачката Веселка Тодорова, която бе затворена в хладилна камера в обект в Слънчев бряг, се опасява за живота си и сигурността на фамилията си.

„ Не зная на какво бих попаднала в идващия миг. Аз съм елементарен човек, който е отишъл на работа сутринта, само че не знае дали ще се прибере жив вечерта”, сподели Веселка пред Нова телевизия.

Тя описа в детайли по какъв начин се е стигнало до съдбовната обстановка, в която се е озовала в най-тежко замразяващата камера.

„ Решиха да ме реалокират от единия в другия обект, с цел да заместя болна колежка. Аз нямах право да откажа. Не чаках, че хората ще постъпя по този начин с мен, откакто направя забележка за хигиената.

Започнаха да ме наскърбяват, да ми търсят дефекти. Мислех, че ще устоя седмицата, без да наскърбявам и че всичко ще свърши”, показа тя.

В неделя стана случаят с хладилната камера. Колежката, на която направих забележка за хигиената и която се мислеше за началник Манчев, няколко пъти ме изпрати да извадя самун от хладилната камера. Когато влязох, вратата се затвори, камерата стартира да духа лед и мраз. Вътре беше мрачно, колкото да открих дръжката на вратата.

Изпитах необикновен стрес, тъй като не можех да отворя. Когато започнах да бутам, вратата се отвори. Жената, която споделяше, че не е отговорна, стоеше на открито, смееше се и пушеше”, добави Веселка, която счита, че се е озовала в ледения капан съзнателно.

„ Нямаше никакви служащи, които да носят стока. Скарах се на момчетата, само че те споделиха, че не са били вътре”.

„ На другия ден сътрудници споделиха да си диря правата”, добави още готвачката.

Веселка сподели и фотоси, които удостоверяват думите й, че в обекта хигиената в действителност е ужасяваща.





От полицията в Бургас потвърдиха, че при тях има подаден сигнал за случилото се.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР