Готови сме за конструктивни разговори по важни за държавата приоритети. ГЕРБ се

...
Готови сме за конструктивни разговори по важни за държавата приоритети. ГЕРБ се
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Готови сме за конструктивни разговори по важни за държавата приоритети

Готови сме за градивни диалози по значими за страната цели. ГЕРБ се трансформира непрестанно и това е условие на времето, на настройките на българския гласоподавател. Това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ в ефира на Българска национална телевизия. 

" Първо, знаете, че предложихме контактна група и посредници, които да водят диалози в подтекста на това коя партия къде се нарежда. За мен е изненадващо това, че доста безкомпромисно се приема Демократична България и Българска социалистическа партия да бъдат в една бъдеща коалиция Аз съвсем не позволявам, че в случай че още веднъж са в ръководство дружно, ще се схванат по тематики, които съгласно мен са алената линия в идеологиите на сякаш дясната Демократична България и сякаш лявата Българска социалистическа партия ", сподели Атанасова.

По думите ѝ след 19 октомври посредниците ще поканят парламентарните групи в Народното събрание.

Като значими допирни точки Атанасова уточни ограниченията за справяне с рецесиите, както и евроатлантизма.

" Ако продължи тази политика на сходен или същия финансов министър, какъвто беше Асен Василев, ние за следващата година, по данни на служебния министър, в бюджета би трябвало да се заложи към 12 милиарда лв. недостиг ", добави Атанасова.

Според нея България се отдалечава от опцията да влезе в Еврозоната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР