Готови сме всички да ни гледат в краката, защото тази

...
Готови сме всички да ни гледат в краката, защото тази
Коментари Харесай

Обувките, с които ще блестим по-ярко този сезон

Готови сме всички да ни гледат в краката, тъй като тази есен те могат блестят в сребристи отражения. Освен, че виждаме от ден на ден такива панталони в стайлинга на инфлуенсърите, само че пък мъчно бихме се осмелили да носим в всекидневието си, то това не се отнася за обувките. Да, сребристите обувки завладяват трендовете – и на подиума, и измежду street style тоалетите, с цел да намерят място във всекидневния ни стайлинг. Защото напълно не е нужно да ги пазим само за празненства и специфични мотиви, без значение дали става въпрос за ботуши, балерини, стилето, мюлет обувки и даже маратонки.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

Освен това може да кажем, че сребристите обувки ще бъдат шлагер и през 2024 година, тъй че си заслужават инвестицията, по тази причина сме ви подготвили и няколко шопинг находки. Боти до глезена с графична хармония от Alexander McQueen, сандали с двойни каишки на Marine Serre, хармония но y2k за Ludovic de Saint Sernin или по-класически жанр от младия дизайнер Rokh – металическия цвят е толкоз повсеместен, че е на път да детронира черното. Причината ли? Защото може да бъде също толкоз изискан и елементарен за носене като неоцветената неръждаема стомана, само че и тъй като е елементарно да се играе с другите му вариации на нюанси и да се включва във всевъзможни стайлинги.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ROSALÍA TEAM (@rosaliateam)

На последното шоу на Acne Studios и певицата Розалия удостовери наклонността с чифт сребърни обувки с остри връхчета, комбинирани с черна рокля. Сребристите обувки обаче могат да проблясвят даже и при съчетаване с дънки и блейзър или с бяла риза и панталон също в сребристо. Те са оня хубав финиш, който ще отличи всеки тоалет. И то много изрично!

 
10 шопинг находки с кожения панталон, който още веднъж ще носим тази есен

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР