Готова съм да поема грижите за детото на Десислава Иванчева,

...
Готова съм да поема грижите за детото на Десислава Иванчева,
Коментари Харесай

Карат Иванчева с белезници в Сливенския, кой ще гледа бебето й?

" Готова съм да поема грижите за детото на Десислава Иванчева ", съобщи адвокатката на някогашната кметица на " Младост " Албена Белянова. Тази заран Иванчева бе взета от униформени за пандиза в Сливен. Тя е наказана на 7 години затвор. Неясна остава ориста на едногодишното й дете Валентин - Александър.

Предполага се, че то ще отиде при приемно семейство. Ако Деси уточни кой да се грижи за бебето й, може да отиде при него. Албена Белянова оказа помощ преди време на Иванчева като и даде назаем 10 000 лв. за парична гаранция.

" ПРИЯТЕЛИ, ОСЪДЕНА НА СЪМ НА 7 ГОДИНИ. СЛЕД 30 МИН. ЗАМИНАВАМ ЗА ЗАТВОРА В СЛИВЕН! " Това написа тази заран във фейсбук някогашният кмет на регион ”Младост ” Десислава Иванчева. Тази сурин към 7,30 ч. трима служители на реда са позвънили на вратата на дома й и без да се церемонят я предизвестила, че има половин час да си стегне багажа, с цел да я откарат към Сливенския затвор.



Албена Белянова предлага да се грижи за отрочето на Иванчева

На въпрос дали има произнесена присъда, служителите на реда отвърнали, че " не я интересува ", просто би трябвало да извършва. Същото се е случило и с наказаната на 5 години нейна колежка Биляна Петрова.

Жената е изпаднала в суматоха.

Иванчева и Петрова първо ще бъдат заведени в правосъдната палата, където да им се прочетат присъдите на Върховен касационен съд. Деси и Биляна евентуално оттова непосредствено ще бъдат закарани в Сливен.

Ето видео от отвеждането на Иванчева:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР