Готов съм за баща. Защо не и да станем родители

...
Готов съм за баща. Защо не и да станем родители
Коментари Харесай

Пианистът Евгени Генчев - Ергена: Искам дете от Валерия!


Готов съм за татко. Защо не и да станем родители с Валерия, победителката от шоуто , с която сега имаме връзка. Аз съм на 34 години и ми е време да стана баща. Въпросът е индивидът до мен да е подготвен и да разреши нещата да се случат. Вървим натам. “ Това показа пианистът виртуоз Евгени Генчев, който бе последният „ Ерген “ в шоуто по Би Ти Ви, който избра за притежателка на сърцето му Виктория Георгиева, написа България Днес.

Евгени свири на пиано от години, той е виртуоз в своята област, само че новото към него е, че напълно скоро ще излезе дуетната им ария с Валерия и се оказва, че двамата пеят доста добре. Така е.  Аранжиментът е мой. Направихме парчето с доста мисъл и страст, нека хората го харесат “, показа Евгени. Идеята за дуета се случила малко преди концерта на Богдана Карадочева и Стефан Димитров на кой го Генчев свири. Популярните ни реализатори даже дали концепция за песента на Ергена и обичаната му.

Не единствено те, само че и Васил Найденов също от години ме кани да създадем ария. Ще се случи, само че по-нататък, че съм покрит с нови неща. Едно от най-важните от тях е, че имам предложение да извърша основна роля в индийско-британски филм, само че повече не мога да споделя от това. Все отново желая да кажа, че доста се приготвям за първия си  опит пред камери по този метод ”, споделя с усмивка Евгени. Чаровникът е безапелационен, че родителите му в никакъв случай не са подкрепяли по този начин жена до него какво Валерия. „ Мога да кажа даже, че прекарват доста време единствено с нея и я харесват на 100%. Не знам какво се написа даже не чета по тематиката . Изненадващо е за мен това тяхно хубаво отношение, тъй като до момента в никакъв случай не сме говорили за никоя моя другарка толкоз доста, колкото в този момент. И то все за хубаво “, сподели още пианистът.

В предаването той бе споделил, че най-често е имал до себе си ревностни дами и му е било доста мъчно. “Така е с Вал е доста друго. Разбира се, доста съм зает, непрестанно работя и пътувам. Тя ми дава тласък и не ме ревнува, даже не ме разпитва повече от това, което й споделям. Имаме си доверие “, показа красавецът. Колкото до това дали скоро ще има брак сред Генчев и Георгиева, и двамата са оставили това на страстта, която ще ги споходи в точния миг, на точното място. „ Искаме го и двамата, в този момент си даваме нужното време да опознаем добре характерите си. Иначе е ясно, че се харесваме външно, то това не убегна и на феновете още в шоуто. Но за един постоянен брак би трябвало да има и надълбоко опознаване. Надявам се, че всичко ще ни се получи “, счита Генчев.

34-годишният красавец поддържа себе си с йога, защото е доста прочувствен.

„ Винаги отвръщам със сърцето и се пробвам да съблюдавам баланс, само че е мъчно. Понякога търча, с фитнес се занимавам, само че най-много изсвирвам . Това е специалността на живота ми ", споделя Евгени Генчев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР