Готов съм на диалог по всяко време с президента, какъвто

...
Готов съм на диалог по всяко време с президента, какъвто
Коментари Харесай

Главчев: Радев ще поеме отговорността, ако не се съобрази с предложените от мен промени

Готов съм на разговор когато и да е с президента, какъвто съм провеждал и до момента. Това съобщи служебният министър председател Димитър Главчев във връзка препоръчаните от него промени в състава на служебното държавно управление.

По думите му, в случай че президентът Радев не се съобрази с предложенията му за министри, отговорността отива при президента.

" Отговорността за министрите, които предлагам, е напълно моя. Ако има други визии по въпроса, този, който осуети препоръчаните от мен министри, той ще поеме отговорност ", сподели той пред български публицисти в Брюксел, където взе участие в двудневното съвещание на Европейския съвет.

" Както виждате, всички бягат от отговорност. Аз съм я поел, взимайки мандата. Ако не се случат предложенията, които върша, тогава различен поема отговорност ", добави Главчев.

На въпрос, обвързван с настояването на президента Румен Радев в препоръчаните промени да няма зам.-председател на партия, Главчев съобщи, че няма да разяснява изявления, разнообразни от неговите. " Имам оферти, чакам решението на президента ", сподели служебният министър председател.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР