Гост в четвъртия епизод на завърналото се на екран по

...
Гост в четвъртия епизод на завърналото се на екран по
Коментари Харесай

Тото хвърля дрехите си всеки месец

Гост в четвъртия епизод на завърналото се на екран по телевизия The Voice предаване Close Up е Тото от „ Скандау “. Както нормално, водещата и продуцент Сантра отиде сутринта в дома му, с цел да наблюдава целия му ден. Само че, този път в непълна кондиция в 9:30 ч. се оказа самата тя. Изненадващо, този час напълно не е ранен за изпълнителя.



В предаването той призна, че в случай че не е на присъединяване, става в шест сутринта. Приготвя си кафе и преглежда You Tube до към 10:00 – 10:30 ч. „ Правя го, с цел да съм в крайник, в случай че може и една крачка напред “, прям е Тото, който деликатно следи трендовете в музиката по целия свят, с цел да бъде една крачка напред пред съперниците си.

Не по-малко забавна вест, която Close Up разкри, е, че тийн идолът си изхвърля облеклата на всеки месец, месец и половина. Изрива целия си дрешник и се разделя с него без терзания. Причината? „ Купих си един червен спортен екип за клипа на „ Чужди усмивки “. След два месеца излязох с него за първи път. И един пич пристигна при мен и ме пита: „ Брат, ти друго нещо нямаш ли? “ Тогава осъзнах, че хората, като гледат непрекъснато клипа, си мислят, че нося едни и същи облекла “, показа той.

Освен любопитни обстоятелства, Close Up предизвика звездите да полуотворен вратата за интимни детайлности от персоналния им живот. В дома на Тото Сантра срещна и приятелката му. Нея той дефинира като най-красивата жена. Освен това не скри, че има доста огромна потребност от обич и че, съгласно него, смисълът на живота е в детето, което чака до няколко месеца. Тото дефинира танцьорката Кристин освен като най-красивата жена и най-голямата си обич, само че и като най-хубавия си другар. За първи път той призна, че и доста желае да се ожени. Кога ще бъда сватбата обаче не разкри.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР