Гост на Antiques Roadshow остана без думи, когато експертът Джоан

...
Гост на Antiques Roadshow остана без думи, когато експертът Джоан
Коментари Харесай

Експертът на BBC Antiques Roadshow остана напълно зашеметен от винтидж пръстен с безумна стойност

Гост на Antiques Roadshow остана без думи, когато специалистът Джоан Харди разкри същинската стойност на пръстена със сапфир на баба си.

В неотдавнашен епизод от програмата на BBC, една жена дойде на оценката в Pollok Park и донесе прелестен пръстен, който е бил в нейното семейство от доста десетилетия. Джоан, специалистът в пазаруването и продажбата на бижута, сподели на госта, че това е „ един от най-хубавите пръстени “, които е виждала отдавна.

Експертът изясни: „ Е, това несъмнено е [бижу] за всяко облекло, което притежавате в дрешника си. Ще можете да го носите с всичко. “ Жената сподели, че принадлежи на баба й, която носеше бижуто „ от самото начало и го остави на нея преди 58 години “.

„ Когато бях млад, мисля, че го носех, тъй като беше ново за мен, " тя сподели. Джоан отговори: „ И по този начин, това е хубав сапфир, наименуван звезден сапфир и има звезда с шест лъча и в действителност е много замайващ. Поставен е към диаманти с форма на възглавница и това е типично към [периода]...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР