Господин Борисов не е спирал да управлява с ДПС. Премиерът

...
Господин Борисов не е спирал да управлява с ДПС. Премиерът
Коментари Харесай

БСП зове Борисов да се разплаща и да вървим на предсрочни избори

Господин Борисов не е спирал да ръководи с Движение за права и свободи. Премиерът търси и получава тяхната поддръжка, за която се разплаща , само че твърди, че не желае поддръжката на Движение за права и свободи.

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски на брифинг в центаралата на " Позитано 20 ".

Според Свиленски по-почтено би било да се ръководи въз основата на контракти , а не на подмолни сделки. Свиленски прикани министър председателят да се разплати с Българска социалистическа партия и да се отива на предварителни избори.

При нечестна договорка постоянно бива определяна като въпрос от национална сигурност или секретност. Като такава Българска социалистическа партия дефинира и законопроекта за вероизповеданията. Освен това Георги Свиленски уточни и други такива проблеми, в които изпада ГЕРБ, като случая с оградата по българо-турската граница, която държавното управление разгласи за въпрос на национална сигурност.

От партията подлагат на критика и това, че не се прави оценка на въздействието на законопроекти. " Това оказва въздействие и на качеството ", изясни Явор Божанков.
 ГЕРБ и Движение за права и свободи направиха следващата договорка, нападна Нинова
ГЕРБ и Движение за права и свободи направиха следващата договорка, нападна Нинова

Движение за права и свободи подкрепили ГЕРБ за ветото на Радев, ГЕРБ се съгласили да опростят задълженията на мюфтийството

Всички законопроекти, разисквани на Правна комисия в Народното събрание, са импортирани без такива мнения, уверени са социалистите, а като образец бе посочен законът за концесиите, против които Българска социалистическа партия се разгласи преди месеци поради концесията на летище " София ".

" В този законопроект не става въпрос за опълчване на общности , както се пробват да го изкарат ръководещите и господин Борисов ", разкритикува реакциите на представители от болшинството на рецензиите за това, че посредством закон се опрощават задълженията на вероизповеданията. В претекстовете на законопроекта не се показва какви са отговорностите, какъв брой са и чии са.

Призивът на Българска социалистическа партия е ръководещите да не злоупотребяват с тази тематика.

Именно това следва да обяснят ръководещите, подчертава Свиленски. Опрощаването на задълженията е политическо решение съгласно народни представители на ГЕРБ, разяснява Свиленски и пита каква е цената на това политическо решение.
 Опрощават към 8,2 млн. лева задължения на вероизповеданията
Опрощават към 8,2 млн. лева задължения на вероизповеданията

От 10 година Църквата нямала отговорности към Национална агенция за приходите и Национален осигурителен институт, твърди Варненският митрополит

Ако патриотите не желаят този законопроект да бъде признат, в деня на гласуването депутатите не би трябвало да се записват , посъветва Свиленски във връзка изявлението от групата на Патриотите на Вътрешна македонска революционна организация, че в случай че социалистите са били в Народното събрание, законът за вероизповеданията нямаше да бъде гласуван.

От Българска социалистическа партия припомниха, че през декември законопроектът не е бил признат, защото Българска социалистическа партия и Вътрешна македонска революционна организация не са го подкрепили.
 Българска социалистическа партия сезират Европейска комисия за изискванията на концесията на летище
Българска социалистическа партия сезират Европейска комисия за изискванията на концесията на летище " София "

Държавата ограничавала конкуренцията за 35 години напред
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР