Господин Борисов направи поредната грешка. Ние предложихме да има една

...
Господин Борисов направи поредната грешка. Ние предложихме да има една
Коментари Харесай

Нинова: Борисов отново направи грешка

Господин Борисов направи следващата неточност. Ние предложихме да има една лидерска среща, на която да се уточнят 5-6-7 най-важни цели за България. Ако го реализираме, да си сложим рационални периоди за осъществяване на тези задания и чак тогава да се търсят премиера, министрите. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи Новини.бг.

„ Получихме покана на следващия ден за среща с Мария Габриел. Ще отидем на среща, само че още веднъж нямаме изясненост за какво ни канят и какво ще осъждаме – програмата на ГЕРБ ли, тази на ПП-ДБ ли? ”, разгласи тя.

„ Ще отидем, възпитано и институционално ще подходим. Очакваме ред в хаоса ГЕРБ да сложат, тъй като с този ход задълбочават хаоса. Трябваше по различен метод да подходят ”, добави тя.

„ И в предходни парламенти имаше такава обстановка, други водачи също подходиха по този начин. Ние знаем по какъв начин се прави – постави дилемите и периодите и ще се разберем за министрите ”, сподели още Нинова.

Тя съобщи, че няма да хаби партийна сила за нелепостите на ГЕРБ: „ Имам поради хаосът един месец – те не знаят какво желаят. ”

„ Лични оценки няма да давам. Тук сме да вършим политика, желаеме да подходим кардинално ”, безапелационна е тя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР