[Господари на ефира - скрийншот] Херо, тука съм возѝл Дейвид

...
[Господари на ефира - скрийншот] Херо, тука съм возѝл Дейвид
Коментари Харесай

До интерконектора и назад

[Господари на ефира - скрийншот] " Херо, тука съм возѝл Дейвид Камерън, Ердоган, Виктор Орбан, Антонио Таяни, Доналд Туск ", изброява Бойко Борисов на новата американска посланичка, до момента в който кара прословутия си джип. " Уау, по този път ли ", пита Херо Мустафа. " Тука, на твоето место̀ ", сочи българският министър председател.

Това се случва по време на инспекцията на градежа на газовия интерконектор сред България и Гърция, който ще разреши за пръв път в историята импорт на газ, който не е от Русия.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Цялото посещаване беше излъчено онлайн във facebook и бисерите от него бяха повече, в сравнение с може да се съберат в ограничавания размер на този текст.



" Аз съм строил доста автомагистрали, жп линии и всичките ги започвам от гола поляна, и след година-година и половина са подготвени ", сподели министър председателят на американската посланичка.

" Имате доста хубава страна ", дипломатично се включи тя. " Еми гледай са, Херо - в тази гора хем пазим природата, хем пазим реколтата, хем строим газопровод ", изясни ѝ тайната Борисов.

Малко по-рано тя е видяла спонтанна археологическа галерия с находки, направени преди началото на градежа. Като бонус тя получи и обясненията на домакина. " Преди 2500 години в това някой си е направил попарка ", уточни й Борисов античен съд. " А това е лампа - сипват нещо и... който да хапне и... лега ", преведе министър председателят. Последва къс курс по държание с българските медии, в който научихме, че bTV е неприятна и търси единствено отрицателните вести.

Видеото роди доста и разнородни реакции. Първа в обществените мрежи потегли фотографията, на която Борисов е прегърнал посланичката през врата. " Отвличането " написа Самуил Петканов под нея и добави друга фотография - на която Херо Мустафа театралничи с брой на " 24 часа ". " Доказателството, че е жива ", разяснява той.

" Всеки българин има леко неуместни мемоари, свързани с родните обичай и психика ", написа Мария Касимова-Моасе в webcafe. " За тези благи родни моменти се сетих, когато гледах репортажа за другарската екскурзия на американската посланичка Херо Мустафа по покана на премиера ни Бойко Борисов из строителната площадка на родния ни газопровод ", споделя тя, която с изключение на всичко друго е и експерт по протокол.

Някъде по средата на видеото от радиостанцията в джипа на Борисов започнаха да се чуват диалозите на защитата му. " Спрете да бър-бо-рите ", взе микрофона самият министър председател. Добър съвет. Ние ще спрем.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР