Господари на ефира бе най-гледаното шоу в Новогодишната нощ. Рейтингът

...
Господари на ефира бе най-гледаното шоу в Новогодишната нощ. Рейтингът
Коментари Харесай

Шефът на "Господари на ефира" Халваджиян в сензационно интервю пред БЛИЦ: Изловихме държавни служители да рекетират бизнеса! Скандалът ще е огромен!

" Господари на ефира " бе най-гледаното шоу в Новогодишната нощ. Рейтингът на предаването бе двойно по-висок спрямо останалите му съперници. По този мотив БЛИЦ потърси за коментар продуцента на " Господарите " Джуди Халваджиян. С него беседваме и за следствията на предаването и българската реалност. Ето по какъв начин Халваджиян отговори на въпросите на Ивайло КРАЧУНОВ. - Г-н Халваджиян, за какво хората, които правят измами толкоз доста се опасяват от " Господари на ефира "?
- Най-вероятно се опасяват, тъй като в годините сме потвърдили, че си вършим добре работата и няма да извиним на никой, който се пробва да прави измами върху гърба на елементарния българин!

След разкритията в нашите излъчвания има отрицателни последици за измамниците. Това е и повода те да се опасяват от нас.

- Не демонстрират ли в някои случаи доверчивост българските жители, макар многочислените предизвестия от страна на институциите?
- Има и такива случаи, в които се демонстрира доверчивост. Това са телефонните измами.

Но като цяло страната е тази, която би трябвало да направи по този начин, че да сведе до най-малко рисковете от измами за жителите.

В доста от случаите държавните институции демонстрират безхаберие.

- Разкритата от " Господарите " спекулация с горива от полицейски чиновници в Павликени, ли е най-големият ви удар досега?
- Не. За предходната година може да се каже, че това е най-големият ни удар, само че не и в цялостната активност на " Господари на ефира ".

Много хора несъмнено са си споделили след нашите репортажи от Павликени за кражбите на горива: " Горките служители на реда, те не са създали нещо чак толкоз неприятно ". Но въпросът е напълно кардинален. Не може хората, които са призвани да наблюдават за спазването на законността в нашата страна, да крадат.

Това е въпрос на морал. Няма по какъв начин да се допусне служители на реда да правят обири.

- Има ли тематики табу за " Господари на ефира "?
- Разбира се, че за нас няма тематики табу. И в годините сме го потвърдили.

Затова и получаваме толкоз доста сигнали. Искам да уточня, че част от сигналите, които ни подават не стават за лъчение, тъй като не са достоверни.

Ние правим инспекция на сигналите и тези, които не дават отговор на истината, не ги пускаме. Зрителите чакат, че за всичко, което не сезират става репортаж, само че това не постоянно е по този начин.

Ние работим напълно с обстоятелства и за нас е значимо те да са същински.

- Готвите ли ново огромно следствие за новата година?
- Да. В момента работим върху доста абсурден случай, в който чиновници са рекетирали бизнеса.

Събрали сме огромен материал по тази тематика и доста доказателства.

Предстои да съберем още материали и тогава ще излъчим нашето следствие. На този стадий, обаче не желая да разгадавам повече детайлности.

- За държавни чиновници ли става дума?
- Да, за държавни, а някои от тях са някогашни. Използвали са институцията, с цел да рекетират бизнеса! Но към този момент нищо повече не мога да разкрия.

Внимателно приготвяме следствието, като в тази ситуация в Павликени, с цел да има оптимално доста доказателства за причинителите на закононарушението.

- Какви други изненади подготвяте на феновете?
- Успехът в последните ни години се дължи на сполучливия формат. Когато една формула работи, тя не се нуждае от смяна.

Подготвяме и нова графа, в която ще демонстрираме по какъв начин разпоредбите за придвижване по пътищата не се съблюдават.

- За кого сте приготвили първия златен скункс на 2018 година?
- Не мога да разкрия, тъй като " Господари на ефира " е настоящо предаване, което дава това отличие на публични персони, които са позволили избран гаф.

Следим издънките на всички. И този, който направи гаф ще получи златен скункс!

- Означава ли това, че ловният сезон към този момент е открит?
- Да, тъкмо по този начин! Ловният сезон е открит и никой не може да се усеща застрахован от златния скункс, в това число и аз.

Интервю на Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР