Горна Оряховица. Поредна благотворителна кампания организират членовете на младежката кауза

...
Горна Оряховица. Поредна благотворителна кампания организират членовете на младежката кауза
Коментари Харесай

Велико Търново: Младежите от „отГОворните“ в Горна Оряховица събират играчки за деца в нужда

Горна Оряховица. Поредна благотворителна акция провеждат членовете на младежката идея „ отГОворните “ в Горна Оряховица, оповестиха от организацията . Те канят всички свои съграждани да се включат в акцията „ Дари играчка на дете в потребност “, с която целят да създадат още повече деца щастливи на 1 юни.
Всеки, който желае да направи подаяние на остарели или нови детски играчки, ще може да го направи на 4 май 2019г. (събота) в парк „ Детски ъгъл “ в Горна Оряховица в часовете сред 10:00 и 13:00 ч., където екипът на „ отГОворните “ ще приема даренията. Пунктът ще бъде ситуиран на основния вход на парка.
Кутии за дарения на играчки ще бъдат ситуирани през целия месец и в ДГ „ Бодра промяна “, ОУ „ Иван Вазов “, СУ „ Вичо Грънчаров “, ОУ „ Св.св. Кирил и Методий “ и ПГЛПИ „ Атанас Буров “ в града.
Кампанията продължава до края на месец май. На 1 юни – Световния ден на детето, дарените играчки ще зарадват децата от Дневния център за деца с увреждания в Горна Оряховица.
„ Да правиш положително е велико, а когато става дума за деца – всеки е подготвен да отвори сърцето си. Нека зарадваме повече деца! “, сподели за самодейността Даниел Божанков от „ отГОворните “ и прикани повече горнооряховчани да се включат в нея.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР