Горна Оряховица. Под патронажа на народния представител от ГЕРБ-Велико Търново

...
Горна Оряховица. Под патронажа на народния представител от ГЕРБ-Велико Търново
Коментари Харесай

Велико Търново: Над 300 домакинства в Горна Оряховица ще получат помощи с подкрепата на депутата от ГЕРБ Клавдия Ганчева

Горна Оряховица. Под патронажа на народния представител от ГЕРБ-Велико Търново и член на парламентарната Комисия по труда, обществената и демографската политика Клавдия Ганчева, в Горна Оряховица стартира раздаването на дарения за семейства в потребност. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Над 300 пакета, съдържащи храни и артикули от първа нужда, а също и детски играчки, ще получат фамилии от цялата община. Това са потребителите на обществената кухня в Горна Оряховица и фамилии от обитаемоте места, за чието затруднено състояние е била подадена информация от кметствата.
Даренията са обезпечени със съдействието на Сружение „ Холидей Хироус “ и Националната асоциация на хората с добити увреждания. Благодарение на обединените им старания и с поддръжката на народния представител инж. Ганчева, в навечерието на Рождество Христово подаяние получи и детското поделение на горнооряховската болница. Няколко чувала с играчки към този момент са доставени там, с цел да зарадват дечицата, които са настанени за лекуване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР