Горичк​ата до жп гара Тракия е превърната в сметище и

...
Горичк​ата до жп гара Тракия е превърната в сметище и
Коментари Харесай

Превърнаха горичката до гара Тракия в сметище

Горичк​ата до жп гара „ Тракия ” е превърната в бунище и се унищожава, алармираха  читатели на „ Марица ”, които живеят в отсрещния блок.  Зелените площи не се основават за една година, в региона се цени всяко зелено пространство и е неприемливо да се изхвърлят боклуци сред дърветата, разяснява възмутено Петя Урумова. Тя добави, че съвсем всеки ден вижда по какъв начин в горичката се придвижват чували с отпадък и се стоварват остарели гуми.   

Огромни камари боклуци са струпани до жп гарата, видя екипът на „ Марица ”. Чувалите са натъпкани със строителни боклуци, евентуално по този метод някои хора, които живеят в съседство, са се отървали от боклука. Сметището се простира върху терена, на който ще се построява хранилище на общинската компания „ Екобус ”, основана за доставката на първите 20 електробуса.

Гар​а „ Тракия ” е в ремонт и не работи. Зарад​и осъществяването на плана на НКЖИ за рационализация и реорганизация на Жп възел-Пловдив влаковете са пренасочени към Димитровград. Върху коловозите са складирани нови траверси, защото следва цялостна замяна на жп инфраструктурата. 

„ Веднага отивам на проверка и ще помоля шефа на „ Чистота ” да разчистят пространството ”, реагира стремително кметът на регион „ Тракия ”  Костадин Димитров. Той вс​яка заран ревизира хигиената в региона, който държи първо място в града по чисти територии. Димитров получи специфична хвалба и от водача на ГЕРБ Бойко Борисов в неделя, което роди версията, че точно той може да бъде претендентът на партията за градоначалник на локалните избори следващата година.   

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР