Горгона Медуза, Нептун, цяла плеяда русалки и други различни морски

...
Горгона Медуза, Нептун, цяла плеяда русалки и други различни морски
Коментари Харесай

Управителят на “Луксор“ празнува юбилея си с морско парти

Горгона Медуза, Нептун, цяла плеяда русалки и други разнообразни морски жители " доплуваха " от всички краища на страната, с цел да поздравят шефа на Очна болница " Луксор " Цвета Филипова за рожденния й ден. Тя ги посрещна на същинско " морско " празненство в ресторанта на последния етаж на болничното заведение. 
Прочетете още
Стилът и дрескодът на събитието бяха съобразени с заниманието на рожденичката - гмуркането. Няколко пъти в годината дамата, която е водолаз, пътува до разнообразни точки на света, с цел да се любува на невероятния подводен свят. 

Приятели и сътрудници я изненадаха с дарове, картини и колажи и пожелаха да се снима с октопода Дъмбо в Марианската котловина и да се гмурне в кораловите рифове на Таити. Атрактивната брюнетка получи специфични поздравления за юбилея и професионалната си работа от притежателя на на болничното заведение доктор Димитър Тасков. Цветка Филипова не изневери на чувството  за комизъм и се появи пред гостите си с короната на Горгона - Медуза, само че вместо да се вкаменят, те прекараха цялата вечер на дансинга. 

Партито продължи до зори в пиано бар. 



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР