Горещото време продължава и днес макар и по-малко области да

...
Горещото време продължава и днес макар и по-малко области да
Коментари Харесай

Времето: Горещо, но и с валежи на места следобед

Горещото време продължава и през днешния ден въпреки и по-малко области да са наранени от високите температури. Преди обяд ще бъде слънчево, само че в следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в планинските региони и Източна България, ще превали и прегърми. Ще духа слаб северозападен, в източната половина от страната - до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 32° и 37°, в София - към 32°. 

Жълт код за високи температури е разгласен за областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Търговище, Разград, Шумен, Русе, Силистра, Бургас, Ямбол, Сливен, Хасково, Кърджали, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Благоевград и Кюстендил. 

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали, в обособени региони и ще прегърми. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 25°, на 2000 метра - към 19°.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР