Горди сме, че евролистата ни беше изцяло избрана от общото

...
Горди сме, че евролистата ни беше изцяло избрана от общото
Коментари Харесай

ПП и ДБ с общи листи на евроизборите

Горди сме, че евролистата ни беше напълно определена от общото ни заседание без предварителни ангажименти. Влизаме с ясното схващане, че ще се явим дружно на европейските избори Политическа партия и Демократична България. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, представен от БГНЕС.

Асен Василев съобщи, че пътят на България е явен, „ Искаме България да стане естествена европейска страна, да сме по-богати от междинните европейци, само че с цел да стане това, би трябвало да имаме същински регулатори и съдии, мачът да не е авансово уречен, а всеки да има еднакъв късмет, сподели Василев.

Задължителна е първа позиция на изборите, тъй като 9 месеца ни укоряваха в неистина, без промяна в службите, правосъдната система и регулаторите ние казахме „ Не “. Ние няма да предадем никого, българският народ го разбра това. Ще излезем пред народа и ще кажем дайте ни тази мощ, с цел да може този проект и тази визия за България да станат действителност, уточни Петков. Искаме да сме първа политическа мощ, с цел да покажем, че българският народ стои зад тази визия. Шенген от през днешния ден ни одобриха, сухопътният ни се отсрочва единствено с няколко месеца, посочи Петков.

Политическа партия показаха новия си изпълнителен съвет, в който вземат участие Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова, Даниел Лорер, Николай Денков, Калина Константинова и други

Ние ще преговаряме с всяка партия, която е подготвена да поддържа тази посока на придвижване на страната, с ГЕРБ преговаряхме, само че те като се отметнаха, видяхте, че отиваме на избори. Ние желаеме България да върви по европейския си път. Ако някой сложи спирачки, това е моментът, в който стопираме да работим, тъй като работата към този момент не е в интерес на българските жители и развиването на България, акцентира Асен Василев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР