Горчиво съжалява за надутите си устни последната Мис Плеймейт Ева

...
Горчиво съжалява за надутите си устни последната Мис Плеймейт Ева
Коментари Харесай

Плеймейтка: Бях на 20 г., а майка ми ме лъжеше, че гърдите ми сами ще пораснат

 Горчиво съжалява за надутите си устни последната Мис Плеймейт Ева Славова. Подведена по тогавашната мода, преди 10 години хубавицата поставя силикон в устните. Към днешна дата русокоската признава, че съжалява за избора си и тази година ще поправи грешката. За задачата Ева би трябвало да се подложи на нова оперативна интервенция, която е много по-сложна от предходната. Махането на силикон е сложна интервенция, мъчителна и рядко мацките се навиват да легнат под ножа с тази цел. Ева ще рискува в името на хубостта и е безапелационна, че повече интервенции за увеличаване на устата няма да прави.

" Преди 10 години участвах в едно предаване, където завоювах парите, нужни ми за интервенцията. Много желаех тогава да си трансформира устните. Отчитам го като неточност " - откровена е сексапилната танцьорка, която краси последната корица на родното издание на мъжката библия " Плейбой ".

Освен в устните Ева има силикон и в гърдите, само че тях си ги харесва. Тя признава, че дребните гърди не са я комплексирали, само че с по-големи се усеща по-добре. Напълнила е пазвата, с цел да се харесва тя самата, а не с цел да прави усещане на мъжете, оповестява " ".

" Много е смешно, че до късно, бях над 20 години към този момент, мама ми споделяше, че гърдите ми ще пораснат. Родих дете и това по този начин и не се случи и взех нещата в свои ръце " - с възприятие за комизъм споделя Славова в мрежата пред един от най-известните влогъри у нас - Чефо.

Хубавицата признава още, че е взела участие на състезанието " Мис Плеймейт ", с цел да се възползва от възможностите, които надпреварата може да й даде. Популярността, която натрупа, взимайки лентата, ще е от изгода в идващите й планове, свързани с хореографската й активност. Ева се занимава с танци от години и желае да натрупа от ден на ден опит в сферата и да съумява да развива гения и кариерата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР