Google спира да сканира съдържанието на имейлите в Gmail с

...
Google спира да сканира съдържанието на имейлите в Gmail с
Коментари Харесай

Google спира да наднича в имейлите, за да ни показва подходяща реклама

Google стопира да сканира наличието на имейлите в Gmail за обезпечаване на персонализирани реклами.

Технологичният колос оповести решението в блога си в петък и посочи, че то ще бъде изпълнено по-късно тази година.

Показването на реклами е учредено на база настройките на потребителите. Те могат да ги трансформират когато и да е, в това число да отстранен персонализацията на рекламата.

Гугъл " наднича " в персоналните имейли, с цел да сътвори реклами за Gmail съвсем от старта на една от най-популярните електронни пощи през днешния ден, отбелязва " Индипендънт ".

Въпреки решението си да спре преглеждането на имейлите поради рекламите, ще има други способи, по които Гугъл ще сверява информацията за онлайн интензивността на потребителите си, с цел да приспособи рекламата. Например ще следи видео клиповете, които гледате в YouTube, ще продължи да следи какво търсите и в действителност всичко, което вършиме в Chrome, в случай че сте влезнали в Гугъл акаунта си.

Може да ревизирате какво и по какъв начин Гугъл ви закача реклами, като отидете на " Ads settings "  във вашия Gmail акаунт.

Имейлите ни въпреки всичко ще останат под наблюдаване - не поради рекламата, а да вземем за пример поради инспекцията за спам и разкриване на вируси.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР