Google ще даде допълнителен бонус на служителите си по света

...
Google ще даде допълнителен бонус на служителите си по света
Коментари Харесай

Google раздава допълнителен бонус за работата от вкъщи

Google ще даде спомагателен бонус на чиновниците си по света за работата им тази година. Това оповестиха от компанията в сряда вечерта. Планът на колоса е последователното връщане на хората в офисите след 2 години работа от у дома, само че към този момент им благодари за разбинето и неудобството да работят вкъщи с великодушна екстра.

Тя е със междинен размер 1600 $ и сумите ще бъдат получени преди Коледа. Това е допълнение към към този момент изплащаната надбавка за работа от у дома и доста грациозен метод на Гугъл да поддържа чиновниците си по време на пандемията.

По-рано през март вътрешно изследване на Гугъл сподели спад в заплащането на чиновниците през последната година, след което компанията разгласи серия от преимущества, в това число паричен
бонус от 500 $. Миналата седмица Гугъл забави проекта си за връщане в офиса си за неопределен срок на фона на опасенията от разновидността на Omicron. Това докара до опозиция измежду чиновниците, които нямат ковид-ваксини – условие, сложено от компанията, с цел да се върнат всички наемници в естествена работна среда. По-рано беше обявено, че се чака работещите за колоса да се върнат на работа от 10 януари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР