Google обяви датите на тазгодишното издание на своята конференция I/O.

...
Google обяви датите на тазгодишното издание на своята конференция I/O.
Коментари Харесай

Google насрочи I/O 2019 за 7 - 9 май

Google разгласи датите на тазгодишното издание на своята конференция I/O. Тя ще се организира сред 7 и 9 май и за четвърта поредна година това ще стане в Shoreline Amphitheatre в Маунтин Вю, откакто преди този момент събитието ставаше в Сан Франциско.
Що ще отнася до наличието на представянето, детайлностите към този момент са малко. По традиция обаче, I/O притегля хиляди разработчици от целия свят и Гугъл нормално прави някои от огромните си анонси там. Например, предходната година тематиките обхващаха най-новото в Гугъл Assistant, Gmail, Гугъл News, Android, Chrome OS и Гугъл Play, само че не пропуснаха и подразделението Waymo за самоуправляващи се коли, както и Tensor Processing Unit (TPU) чиповете на Гугъл.

Именно на предходни издания на I/O Гугъл показа платформи като Гугъл Cardboard, Гугъл Photos, Гугъл Fit и Гугъл Wave. Този път чакаме идната версия на Android — Android Q — да направи дебюта си там. Нова функционалност на Гугъл Assistant също е на практика обезпечена. И въпреки Гугъл да прави множеството си хардуерни анонси на годишното издание на Made by Гугъл през октомври, има дребна възможност да научим повече за дълго чаканата Гугъл Pixel 3 проверка от междинен клас, наречена Pixel 3 Lite.

Посещението на I/O 2019 не е на ниска цена: предходната година билетите костваха 1150 $ за общоприет достъп, а заради огромния интерес се разпределяха на лотариен принцип.

Добрата вест е, че цялото събитие ще се стриймва онлайн в YouTube, тъй че няма да пропуснете нищо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР