Google Maps скоро ще предоставя сигнали за ограничителните мерки, въведени

...
Google Maps скоро ще предоставя сигнали за ограничителните мерки, въведени
Коментари Харесай

Google Maps ще предупреждава за ограниченията на Covid-19

Google Maps скоро ще дава сигнали за ограничаващите ограничения, въведени поради новия ковид, написа CNBC.

Услугата ще демонстрира на потребителите къде могат да пътуват и при какви условия ще може да се употребяват услуги като градски превоз да вземем за пример.

Новите функционалности ще се вкарат в Гугъл Maps за Android и iPhone през идващите седмици.

Ако потребителите желаят да карат до заведение, в което да си създадат тест за Covid-19, без значение дали става въпрос за здравно такова, Гугъл ще припомня те да " ревизират напътствията, с цел да не бъдат отпратени или да не провокират в допълнение напрежение в локалната здравна система ", показват от компанията. Тези сигнали ще стартират да се появяват като за начало в Съединени американски щати, Индонезия, Израел, Филипините и Южна Корея.

Гугъл сподели, че също по този начин ще предизвестява за налични контролно-пропускателни пунктове. Приоритет ще имат границите сред Съединени американски щати, Канада и Мексико.

По същия метод приложението ще уведомява дали публичният превоз е бил обиден от рестриктивните мерки и дали линии се движат по друг график. Тези сигнали в началото ще се появяват в Съединени американски щати, Аржентина, Австралия, Бразилия, Колумбия, Франция, Индия, Мексико, Тайланд, Холандия, Испания, Белгия, и Англия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР