Google казва, че 3D изображенията идват и клиентите не могат

...
Google казва, че 3D изображенията идват и клиентите не могат
Коментари Харесай

3D изображенията идват в Google и клиентите не могат да им се наситят

Google споделя, че 3D изображенията идват и клиентите не могат да r; се наситят. Вашият онлайн магазин подготвен ли е? С най-новите си функционалности Гугъл има за цел да улесни клиентите да намират продуктите, които търсят – и това е добра вест за търговците на дребно.

Този месец основаната в Маунтин Вю, Калифорния компания разгласи девет нови функционалности, насочени към търговията, които ще бъдат пуснати тази есен, всички от които употребяват изкуствен интелект за подбиране на повече от 35 милиарда продуктови описи за потребителите на търсачката.

Ключови функционалности, имащи за цел да подобрят откриваемостта на продуктите и ангажираността на клиентите, включват нов инструмент за " настоящи артикули ", който ще отразява в действително време артикули, които показват нараснал % на търсения, нови благоприятни условия за потребление на 3D визуализации и управления за извършване на покупки, които обобщават данни от мнения на клиенти, продуктови описи и източници на трети страни.

Тъй като новите принадлежности за извършване на покупки на Гугъл имат за цел да подобрят преживяването на клиентите при извършване на покупки в платформата, компаниите могат да се възползват от преимуществата стига да могат да създадат по този начин, че продуктите им да се отличават от останалите.

Гугъл започва съгласуемост с 3D изображения за домашни артикули по-рано тази година и сега пуска 3D визуализации на маратонки на платформата. Компанията споделя, че хората се ангажират с 3D визуализации съвсем 50% повече в сравнение с със статични визуализации.

" Марки маратонки със съществуващи 3D изображения могат да изразят интерес към пилотната стратегия в този момент, макар че функционалността ще се популяризира необятно по-късно тази година ", споделя за Inc Мат Мадригал, вицепрезидент на Гугъл за комерсиално извършване на покупки.

Освен това Гугъл тества нов модел за машинно образование, който може да помогне на дребни търговци, които не разполагат с ресурсите да разработят сами 3D изображения. Въпреки това към този момент няма посочена дата на стартиране на този инструмент. За да останат конкурентоспособни в Гугъл обаче фирмите би трябвало да обмислят надграждане на изображения по този метод.

За да употребяват тези принадлежности, фирмите би трябвало да изброяват продуктите си посредством Гугъл Merchant Center, което е гратис от 2020 година

За усъвършенстване на продуктовите описи, компаниите би трябвало да употребяват изображения на артикули с висока разграничителна дарба и да включват допустимо най-вече детайлности - като скорост на доставка, цена, размер, цвят, материал и положение на продукта, изяснява Мадригал. 

" Също по този начин е значимо да включите информация, която отличава вашата марка. Например в случай че имате стратегия за преданост, това може да ви помогне да привлечете съществуващи лоялни клиенти и да разсъните интереса на нови ", споделя още той.

Източник: Ребека Дечински за

Превод и редакция: Нели Тодорова        
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР