Google Голяма опасност идва към всички нас и целия народ: следваща

...
Google
Голяма опасност идва към всички нас и целия народ: следваща
Коментари Харесай

Фармацевтичен гигант: Голяма опасност идва към всички нас и към целия народ!

 Google " Голяма заплаха идва към всички нас и целия народ: последваща тежка вълна на инфекцията от новите разновидности на вируса SARS COV-2. В Индия и в други азиатски страни, надалеч отвън нашия надзор, четвъртата вълна към този момент стартира и вероятността от неудържимото разпространяване на нови още по-опасни разновидности на вируса след към този момент бързо разпространилия се Делта-вариант е доста висока. Българската нежна стопанска система и нереформиранатa здравна система мъчно ще понесат последващи всеобщи инфекциозни талази през есента и зимата. При изключително ниското имунизационно покритие на популацията в страната цената на човешките, моралните и материалните загуби ще е изключително висока!

Ваксините са потвърдено ефикасни и безвредни, също така и безвъзмездни, а най-важното – защищават от разпространяване на вируса – персонално и групово! Засега имунизацията не е наложителна, само че всички държавни управления са сложени пред голямата алтернатива дали, до каква степен и с какви тъкмо начини да стимулират и/или нормативно да наложат на своите жители да се имунизират. Както стягането на коланите в автомобил и аероплан или носенето на защитна каска, когато управляваме мотоциклет, са наложителни, въпреки че засягат най-много и на първо място персоналното здраве. 

Убеждението за имунизация на всеки човек поотделно не постоянно е резултат от изчерпателен разумен развой и няма държавно управление в света, което да може независимо да го осъществя в цялостна степен. Ние, като национална бизнес общественост, дружно имаме голямо въздействие. Носим значима обществена отговорност и обвързване към обществото да поставяме грижи за неговото оцеляване и развиване и да осигурим здравословен живот за идващите генерации с благоприятни условия за положително обучение и разцвет.

Сега ние можем да стъпим на потвърдени от науката обстоятелства и да подтикваме разбирането, че постигането на висок групов имунитет посредством всеобща имунизация е общо богатство и изисква групови, синхронизирани дейности, че правата на индивида и самостоятелните свободи за персонални решения свършват там, където стартират свещеното право на живот на други лица, правото на здравословен живот и правото на достъп до животоспасяваща помощ.

Обръщаме се, преди всичко, към всички над милион и половина фамилии, чиито старши и по-млади членове и деца са се лекували сполучливо с медикаментите на Чайкафарма през последните две десетилетия. В духа на построеното в границите на цялото това време взаимно доверие призоваваме всички вас да не се поддавате на провокации, а да подложите решението за своята имунизация на трезва преценка, която се опира единствено на обстоятелствата – авторитетните източници на научна информация са в обилие. Готови сме да предоставим информативен пакет с най-актуални научни данни.

Докладваме, че без безусловно никаква административна насила или материални тласъци тази седмица приключва имунизацията на всички наши чиновници в заводите във Варна и в Пловдив, във всички складови бази, както и в централното ръководство в София. Огромната част (почти всички) от чиновниците на нашите клиенти в откритите и в болничните аптеки са към този момент имунизирани или в развой на имунизация. Специални поздравления за техните притежатели и шефове. Сега е време всички имунизирани да споделят и да убедят техните неимунизирани клиенти и другари да поемат тази огромна отговорност към публичното и персоналното здраве.

Затова, уважаеми сътрудници, бизнесмени и мениджъри в частни, държавни и общински предприятия, доста е значимо за нацията и за всеки един от нас да поставим още целеустремени старания, тъй като имаме огромни благоприятни условия и хиляди чиновници и клиенти. Призоваваме всички – промишлеността, финансовия бранш (банките, застрахователните сдружения и пенсионните фондове), големия учебен училищен и студентски клъстер, публичния превоз, развлекателния бизнес и спорта – да предприемете смела и решителна акция за осведомление на своите чиновници за изгодите от всеобщата имунизация, тъй като точно по този начин ще предотвратим доста по-тежки човешки, морални и материални загуби при последващи талази на пандемията. 

Ние имаме вяра в здравия разсъдък на интелигентния и умен български народ ". Това се споделя в писмоапел от " Чайкафарма ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР