Голямото дерби на кръга от българската Първа лига е в

...
Голямото дерби на кръга от българската Първа лига е в
Коментари Харесай

Още напрежение преди Лудогорец - ЦСКА: Петричев защити Домусчиев и нападна Пардю

Голямото дерби на кръга от българската Първа лига е в понеделник (29.11) и опълчва първенеца и краткотраен водач в подреждането против най-големия му съперник за трона . Към момента двата отбора са разделяни от 4 точки, само че " алените " са и с мач по-малко.
Часове преди конфликта Ангел . За задачата бе употребен персоналния профил на разградчани в обществената мрежа Facebook. Ето и какво бе написано там:
" Шеф на Лудогорец: Г-н Пардю, тръбач на неистини ли сте?
С изненада прочетох изявленията на господин Алън Пардю пред британските медии и изказванието му, че притежателите на Лудогорец имат телевизионните права за българското състезание. Едва ли поради норвежкият мраз, по-скоро поради дългия престой в българската футболна реалност господин Пардю влиза в ролята на тръбач на лъжи. Безспорен факт е, че телевизионните права са благосъстоятелност на Нова бродкастинг груп от много време и колкото пъти да се повтаря лъжата, че братята Домусчиеви имат нещо общо, то няма да стане истина. Г-н Пардю би трябвало добре да знае, че купата ще се реши на терена, където се вижда работата на футболните хора, към които и той се числи. Всичко останало е замазване на очите на публиката.
Дали, когато ни го презентираха за треньор на Лудогорец, господин Пардю е имал проблеми с телевизионните права?, попита изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев ".
Домакин на срещата ще е Лудогорец, което може да се окаже от решаващо значение, защото .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР