Голямото дело винаги започва с малка крачка. Къде мислите, че

...
Голямото дело винаги започва с малка крачка. Къде мислите, че
Коментари Харесай

Големи корпорации, които стартират в малки гаражи

 Големи-корпорации,-които-стартират-в-малки-гаражи

Голямото дело постоянно стартира с дребна крачка. Къде мислите, че някои от най-успешните бизнесмени са почнали своите многомилионни планове? Точно по този начин, в гаража.

Apple

В момента Apple е най-скъпата софтуерна компания в света, само че в действителност Стив Джобс почнал да конструира своя първи компютър в гаража на родителите си.

Microsoft

През 1975 година Бил Гейтс и Пол Алън основали бъдещия мастодонт на компютърния пазар – компанията Мicrosoft – в най-обикновен гараж.

Harley Davidson

През 1901 година Уилям Харлей основал план за мотор, който възнамерявал да конфигурира на велосипед, в гаража на собствен другар.

Disney

През 1923 година Уолт и Рой Дисни сплотяват своите старания и построяват подиум за кинокамери в гаража на своя дядо.

Гугъл

Като студенти в Станфорд бъдещите създатели на Гугъл Лари Пейдж и Сергей Брин се приютяват в особено нает гараж, а компанията им се състои от всичко на всичко 4 индивида.

Hewlett-Packard

През 1939 година една от най-големите компютърни компании е учредена в гараж с инвестиция от 538$.

Nike

Компанията Nikе, която от 196е до 1978 година е известна като BlueRibbonSport  в началния стадий на развиването си не е могла да си разреши даже наем на гараж.

Amazon

През 1994 година Джеф Безос стартира превръщането на своя книжарски интернет магазин от гаражно начинание в многомилионен бизнес.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР