Голямо завръщане под прожекторите подготвя бившата шефка на балет „Сатен”–Галя

...
Голямо завръщане под прожекторите подготвя бившата шефка на балет „Сатен”–Галя
Коментари Харесай

Галя от Сатен се завърна - slava.bg

Голямо завръщане под прожекторите приготвя някогашната шефка на балет „ Сатен”–Галя Христова. Синеоката изкусителка реши да сътвори своя фешън линия и към този момент е в текстилния бизнес, научи HotArena.

На Галя й трябваха години, с цел да открие себе си, само че очевидно е намерила призванието си. Бившата танцьорка на Слави реши да направи изострен завой в развиването си и стартира да продава облекла.

Кръшната Галя сама промотира стилната си линия и както самата тя споделя „ Първо работиш за името си, а след това то стартира да работи за теб”.

Новата й компания няма нито хранилища, нито магазини, написа „ България днес”. Всичко се предлага онлайн. Моделката решила, че поради изключителното състояние няма смисъл да влага време и средства в сходни неща и по тази причина се фокусирала върху бизнеса си в мрежата

Тя предлага главно тениски и топове, като с изключение на за дами, взема решение да стартира да създава и мода за тийнейджърки, написа „ България днес”.

Днес Галя е на 43 години, а от 14 е омъжена за предприемача Смилен Манов. Двамата имат щерка на 12 години–Карина, която даже е подстрекател за новата сбирка на майка си и даже е дала част от името си за нея.

Малкото момиченце наподобява извънредно доста на майка си и е наследила от нея сините й очи. Освен това се занимава с съвременен балет и както наподобява, някой ден може също да стане балерина.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР