Голямо напрежение се разрази пред имиграционния хотел, в който се

...
Голямо напрежение се разрази пред имиграционния хотел, в който се
Коментари Харесай

Напрежение в Мелбърн: Фенове на Джокович се сбиха с полицият...

Голямо напрежение се развихри пред имиграционния хотел, в който се намира Новак Джокович. Десетки почитатели не тенис звездата са обкръжили постройката. Около 11 часа българско време червен автомобил напусна паркинга на хотела, като съгласно " Дейли мейл " е бил самият състезател.

Вследствие на това сред феновете на Джокович и полицията в Мелбърн е зародило напрежение, твърди сръбския Blic. " Нещата бързо ескалираха, като полицията употребява пикантен спрей против протестиращите, които блокираха пътя на колата. Видях най-малко един протестиращ да плюе по офицер и няколко мъже хвърлиха бутилки с вода по тях, удряйки няколко офицер ", твърди в " Twitter " журналистът от " Вашингтон поуст " Майкъл Милър.

По-рано денем стана ясно, че Джокович е печелил изненадващо делото си за депортация от Австралия, като арбитър е наредил незабавното му освобождение от имиграционен хотел. След това бащата на тенисиста съобщи, че той е бил наново арестуван - нещо, което управляващите в Мелбърн отхвърлиха.

Близките на Ноле настояват, че той е третиран извънредно зле в Австралия. Имиграционният министър Алекс Хоук към момента не е взел решение дали да анулира още веднъж визата на международния номер 1.

Междувременно, документи разкриха, че Джококвич е удостоверил при кацането си в Мелбърн пред граничния надзор, че не е имунизиран. Базата на поисканото от него здравно изключение бил прекарания ковид от сърбина на 16 декември.
Свързани вести Обрат! Арестуваха Джокович часове след продобиване на делото за депортирането му ВИДЕО Извънредно! Новак Джокович завоюва делото против австралийските управляващи ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР