Голямо количество марихуана и наркотични растения откриха при акция служители

...
Голямо количество марихуана и наркотични растения откриха при акция служители
Коментари Харесай

Задържаха наркопласьори при акции в Хасково и Видин

Голямо количество марихуана и наркотични растения откриха при акция чиновници на районно управление (на МВР) - Хасково. Иззети са над 10 кг изсушена листна маса.

В хода на полицейска интервенция, чиновници на районно управление (на МВР) - Хасково направили инспекция в частен дом в село Тънково, общ. Стамболово. В двор, съседен към къщата, служителите на реда разкрили засадени 36 растения от рода на конопа с височина сред 200 и 300 сантиметра.

Последвали процесуално-следствени дейности, при които под заслон към стопанска сграда в парцела били открити съцветия от изсушена зелена листна маса, под формата на глави, с общо тегло 7350 г, а в помещение - още 3500 г съцветия , както и две електронни везни и плик със семена от марихуана. При полевия наркотест листната маса дала позитивна реакция на марихуана.

С полицейска мярка за период до 24 часа в районно управление (на МВР) - Хасково е арестуван престъпно проявен 32-годишен мъж от Кърджали, жител на парцела. Той признал, че опиатът е негов. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

На територията на ОД МВР-Видин е извършена профилирана полицейска интервенция, ориентирана против наркоразпространението в района. Действията на криминалистите стартирали в град Грамада. Там, в парцел населяван от 27-годишния С.Ц., престъпно проявен и осъждан, полицейските чиновници разкрили 206 конопени стръка. Работата по случая продължава, в ОД МВР-Видин е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение.

В региона на детска градина в к-с " Вида " във Видин, е засечен 16-годишен от село Гъмзово . От малолетния криминалисти иззели 7 грама зелена суха, листна маса, индикирала на канабис при наркотеста. Момчето е арестувано, а по случая формирано досъдебно произвеждане.

В същия регион бил открит и 20-годишния Л.Т ., до момента в който укривал под перваз на прозорец от постройката пакетче с 1 грам канабис. Той е арестуван и против него в РУ-Видин е формирано бързо произвеждане.

Метална кутия, съдържаща изсъхнал канабис, била конфискувана от апартамент, населяван от 17-годишен видинчанин в к-с " Вида ". Непълнолетният е арестуван, а по случая формирано досъдебно произвеждане.

В центъра на Видин, униформени спрели за инспекция 37-годишния Д.П., локален гражданин. Той непринудено предал на служителите на реда 10 хапчета " Ривотрил ".

След среднощ до заведение в к-с " Бонония " чиновници от автопатрула ревизирали 33-годишния И.В. И той, непринудено с протокол, предал 18 хапчета " Ривотрил ".

Активните полицейски дейности, за секване на уличното наркоразпространение , и инспекциите в регионите на учебните заведения и детските градини в регионалния град не престават.

Разкиравнето и предотвратяването на закононарушения, свързани с наркотични субстанции остава измежду главните цели в работата на чиновниците на ОД МВР-Видин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР