Голямата звезда на Милан - Златан Ибрахимович, който спаси тима

...
Голямата звезда на Милан - Златан Ибрахимович, който спаси тима
Коментари Харесай

Ибрахимович: Много съм изморен, няма да бия следващата дузпа

Голямата звезда на Милан - Златан Ибрахимович, който избави отбора си от първа загуба в калчото с гол в 93-ата минута против Верона (2:2), пропусна трета дузпа през този сезон.

Милан във втора поредна пауза е водач в Серия " А ", като има две точки повече от Сасуоло, само че можеше да дръпне със седем пред Интер.

" Разбира се, че съм повече сърдит от пропуснатата опция да победим. Тези мачове би трябвало да побеждаваш, в случай че искаш да постигаш задачите, които сме си сложили. Днес не бях пресен пред вратата. Следващата дузпа ще я оставя на Франк Кесие. Много съм изтощен, като нямах това самообладание, тази централизация и тази прохлада пред гола, която имам нормално. Така беше и в Лига Европа. Много е мъчно да играеш четвъртък и след това неделя, защото имаш прекомерно малко време за отмора.

Разбира се, че съм подготвен да остана на пейката, в случай че Пиоли реши. Каза ми, че ще играя 45 минути през седмицата и аз съм експерт и извършвам. Жестовете против Лил при промяната бяха към мен. Когато не си пресен не се получават нещата ".
 Златан избави Милан от първа загуба в Серия
Златан избави Милан от първа загуба в Серия " А "

" Росонерите " измъкнаха 2:2 против Верона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР