Голямата звезда на френското кино и театър Ален Делон е

...
Голямата звезда на френското кино и театър Ален Делон е
Коментари Харесай

Ален Делон е поискал да бъде евтаназиран в Швейцария

Голямата звезда на френското кино и спектакъл Ален Делон е декларирал желание да бъде евтаназиран. Това показа неговият наследник Антъни Делон в изявление за френския вестник Le Point.

Синът прибавя, че в съдбовния миг ще бъде до татко си, който към този момент е изготвил наследство.

Причините, заради които артистът обмисля сходна крачка, са няколко: Той живее в Швейцария, където евтаназията е позволена. Освен това съгласно него това е най-логичният и натурален свършек на живота.

" Ние имаме право да отидем в Ада тихичко, без страдание “ - счита фамозният артист.

Преди близо две години - на 14 юни 2020 година Ален Делон бе откаран в болничното заведение Нейи-сюр-Сен в предградие на Париж. Той бе приет в болница поради повтарящи се мощни пристъпи на мигрена. По-късно стана ясно, че той е прекарал инсулт. Възстановяването му мина в швейцарска клиника.

" Да остаряваш е гадно! " - разгласи още през 2019 година Ален Делон преди една от хоспитализациите си.

" Нищо не можеш да направиш. Губиш лицето си, губиш зрението. Ставаш заран и незабавно стартират болките " - оплака се тогава артистът. През януари 2021 година той загуби някогашната си брачна половинка - актрисата Натали Делон. Тя умря на 79-годишна възраст от рак на панкреаса. Тя също, сходно на Ален Делон, искаше да постави завършек на живота си посредством евтаназия.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР