Голямата победителка от последния сезон на Ергенът Валерия Георгиева не

...
Голямата победителка от последния сезон на Ергенът Валерия Георгиева не
Коментари Харесай

Лъсна голата истина за Валерия от “Ергенът”

Голямата победителка от последния сезон на " Ергенът " Валерия Георгиева не устоя на натиска и напрежението и направи паметно самопризнание за персоналния и професионалния си живот.

" Тъй като ползата към мен и персоналния ми живот след предаването стана доста огромен, както и към това какви са заниманията ми отвън идеята, взех решение да ви срещна от близко с всичко ", съобщи моделката в обществените мрежи, откакто понесе мощна вълна от рецензия напоследък. 
-->
Защитничката на животни е една от най-обсъжданите участнички в " Ергенът " още преди даже да е спечелила формата и сърцето на Евгени Генчев. А след края на шоуто интереса към нея освен, че не е сподавен, само че даже и набира с цялостна мощ.

" Тъй като ползата към мен и персоналния ми живот след предаването стана доста огромен, както и към това какви са заниманията ми отвън идеята, взех решение да ви срещна от близко с всичко, по тази причина съм ви подготвила нещо! Очаквайте напълно скоро! ", загатна за желанията си брюнетката, само че още не издава какво тъкмо има поради.

 

Не се знае също и дали Евгени Генчев, с който не престават да се водят двойка, най-малко към този момент, взе участие във въпросния план. Да не би да се окаже, че " планът " е в действителност сватбата им, следва да разберем напълно скоро, написа show.blitz.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР