Голямата ни певица Йорданка Христова хвърли голяма бомба само няколко

...
Голямата ни певица Йорданка Христова хвърли голяма бомба само няколко
Коментари Харесай

Голямата Йорданка Христова разголи душата си

Голямата ни певица Йорданка Христова хвърли огромна бомба единствено няколко дни след 80-годишния си празник. Тя разголи душата си и за първи път призна едни от най-големите си секрети, които е крила до този миг. 

Шармантната естрадна легенда има призрачен случай със аероплан, който по знамение я оставя жива и здрава. Освен това тя разкрива и своето виждане за изневярата и за какво я прости, както и за връзката си с Фидел Кастро. 

" Човек би трябвало да бъде същински, да не промени на себе си и това, което е бил. Важно е да бъдеш добър. Всички позитивни страсти, които вършат един човек добър, би трябвало да ги има. Трябва да бягаме от егото, тъй като пречи ужасно доста ", споделя тя в изявление пред Мон дьо. 

" От дребна сама предпочитам тоалетите си. Рисувах ги и имах дами, които по-късно ги шиеха. Много малко конфекция нося, аз съм подвижен в във връзка с музиката, и в обстановките, това ми оказва помощ да оставам жив. Но при започване на моята кариера бях черно-бяла. Сега съм по-склонна ", добавя Данчето Христова. 

" Не се опасявам от гибелта, даже не мисля за нея. Понякога се случва. Татко издъхна в ръцете ми. Досега не съм се замисляла по какъв начин въобще го осъзнах това нещо. Не желая да мисля за това, знам, че ще пристигна, както е писано по този начин ще стане. По-тежка дума от " довиждане " няма. 

Политика по принцип не я обичам и отбягвам от нея. С Фидел Кастро се срещнах при второто ми посещаване в Куба. Бяха ни поканили на един бейзболен мач, видяхме се и се здрависахме. После още няколко пъти сме се срещали. Той е неповторима персона - един от най-обичаните и в това време един от най-мразените. Той е цар на пиара. С него в никакъв случай не сме имали диалози за брак. 

Сега си давам сметка, че една невярност, някаква инцидентна химия някъде, прощавам я наложително. Просто подобен е бил моментът, тъй като и на мен може да ми се случи. Когато не се отразява на връзката, която има стойност. Уважавам мъже, които съумяват да си разнообразяват живота и да имат прелестни фамилии. Моята баба споделяше, че мъжете с възрастта имат потребност от свежа кръв. 

Бог е този, който ме центрира и дължа доста неща. Имах самолетни произшествия, в които той ме е избавил. Навремето пътувахме със самолет от София до Горна Оряховица и е имало случаи, в които вятърът духа и това малко самолетче ще изхвърчи от пистата ", откровена е надарената ни певица, която на 10 септември навърши 80 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР