Голямата легенда в бокса Майк Тайсън вярва, че шампионът в

...
Голямата легенда в бокса Майк Тайсън вярва, че шампионът в
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Фюри е най-великият, защото е ненормален

Голямата легенда в бокса Майк Тайсън има вяра, че първенецът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри е най-велик, тъй като е болен. Железния Майк счита, че Фюри е анормален, само че тъкмо това е нещото, което го прави популярен. Преди няколко години Фюри съумя да детронира Владимир Кличко, а по-късно се отдаде на алкохол, опиати и изпадна в меланхолия.

Тайсън обмислял да се самоубие и имал проблеми с душeвността, които за благополучие съумя да пребори и към днешна дата още веднъж е на върха. Майк Тайсън изгледа онлайн успеха, която Фюри записа над Дионтей Уайлдър през февраури и празнуваше като оглупял. 53-годишната легенда обмисля завръщане в играта и в изявление за Ring Magazine сподели следното по адрес на Фюри:

" Проблемите му с душeвността? Точно това е повода Фюри да е най-велик. Той е душевен болен и това е истина. Хората желаят Тайсън Фюри да е естествен. Да, бъди естествен и се реди за обществени помощи. Фюри не знае какво е да си естествен. Кажете му да не е естествен, тъй като той не е основан, с цел да е естествен. "
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Tyson Fury (@gypsyking101) на Май 13, 2020 в 1:57 PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР