Голямата холивудска звезда Мерил Стрийп се появи на церемонията за

...
Голямата холивудска звезда Мерил Стрийп се появи на церемонията за
Коментари Харесай

Всички говорят за деколтето на Мерил Стрийп

Голямата холивудска звезда Мерил Стрийп се появи на церемонията за 90-ите награди "Оскар " с дълга алена рокля с "обилно " деколте и внимателно коланче към талията.

Видът й допълваха косите, прибрани в грациозен кок, и очила без рамки.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ РОКЛИ НА АКТРИСИТЕ ОТ НАГРАДИТЕ

Феновете, следили шоуто, бързо откриха аналогия сред актрисата и Феята-кръстница от анимацията "Шрек ", заливайки обществените медии с шеговити мнения, написа в. "Дейли експрес ".

Почитателите всеобщо разясниха очебийното подобие сред 68-годишната трикратна носителка на "Оскар " и анимационната героиня.

#Oscars Viewers in hysterics as Meryl Streep resembles Fairy Godmother in Shrek
https://t.co/sR1QWGVzsX pic.twitter.com/hgDea3I4sA
— Daily Express (@Daily_Express) 5 март 2018 година
Някои шегобийци обаче даже стигнаха до такава степен, че да оферират по известната анимация да бъде сниман игрален филм, с цел да може Мерил Стрийп да изиграе ролята на Феята-кръстница.

Победителите на тазгодишните награди "Оскар "

В обществените мрежи не липсваха и зрителски мнения от вида: "Стрийп, облечена като Феята-кръстница, е най-хубавото нещо, което в миналото е виждано на "Оскар "-ите ".

Мерил Стрийп беше номинирана за 21-ви път за "Оскар " за ролята си във кино лентата "Вестник на властта " на Стивън Спилбърг, напомня изданието.

Meryl Streep is our hero after turning up dressed as the Fairy Godmother from Shrek at the #Oscars https://t.co/xSGQexJdvC pic.twitter.com/0xzfJSqphB
— Daily Star (@Daily_Star) 5 март 2018 година  Мерил Стрийп Мерил Стрийп
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР