Голямата годишна пресконференция на руския президент Владимир Путин е планирана

...
Голямата годишна пресконференция на руския президент Владимир Путин е планирана
Коментари Харесай

Владимир Путин все пак ще си говори с руските граждани

Голямата годишна конференция на съветския президент Владимир Путин е планувана за декември месец и ще се организира дружно с така наречен " директна линия " . Датата към този момент се възнамерява, като като съществена се преглежда 14 декември. Това оповестява тази заран РБК, базирайки се на два източника от Кремъл в режим на анонимност. Дмитрий Песков, представител на съветския президент, удостовери че годишната конференция на Владимир Путин ще се сплоти с диалога с жителите.

По традиция събитието се излъчва директно по съветските телевизионни канали .

Пресконференцията и директната линия ще се състоят преди началото на акцията за президентските избори в Русия , планувани за 17 март 2024 година. На този стадий публично Кремъл не е удостоверил желанието на Владимир Путин да се кандидатира за нов мандат, само че решението сякаш е предопределено.

Датата 14 декември бе определена и при предходните избори през 2017 година

Обикновено Путин дава отговор на въпроси на съветски жители в продължение на часове онлайн, като началото бе сложено през 2001 година През годините директната линия не се състоя през 2004 и 2012 година, а и в годините на пандемията, като след първичния мощен интерес, рейтингът непрестанно спадаше . Общуването с жители и медии както го назовава Кремъл не е с закрепена дата, като да вземем за пример през 2021 година се организира на 30 юни.

През годините на ръководство на Путин блогъри и опозиционни медии неведнъж писаха, че въпросите за директната линия на президента се приготвят авансово и са координирани от неговата администрация. Кремъл обаче интензивно отхвърляше.
 Руска медия: При „ директната линия “ на Путин се симулира приемане на зрителски въпроси
Руска медия: При „ директната линия “ на Путин се симулира приемане на зрителски въпроси

Редактор, безредно натискащ клавиатурата…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР