Голямата дъщеря на Христо Стоичков - Михаела, е доволна, че

...
Голямата дъщеря на Христо Стоичков - Михаела, е доволна, че
Коментари Харесай

Мика: Етикетът "дъщерята на Стоичков" ме обезличаваше, но вече излязох от тази сянка

Голямата щерка на Христо Стоичков - Михаела, е удовлетворена, че към този момент е излязла от сянката на звездния си татко. 

" Дълги години медиите ми слагаха етикет " дъщерята на Стоичков ", обезличаваха ме, караха ме, даже аз да не помня името си... бях дизайнер, бях актриса, бях себе си, само че ето, че към този момент излязох от тази сянка и с горделивост нося - " майката на Миа ". Вече е време, ние двете, дружно, да покоряваме върхове, а първият подобен е признанието, да покажем любовта си от корицата на едно от най-престижните и класни издания в международен мащаб - самият Harper's Bazaar, който към този момент е на пазара ", написа Мика във " Facebook ", показвайки корицата на списанието. На фотоса тя е прегърнала прелестната си дъщеричка Миа, която през вчерашния ден навърши една годинка. 

Пред изданието Мика споделя за ритъма на живот, който имат с новия член на фамилията. Тя и Айкут се грижат независимо за щерка си, която е родена в Маями, а към този момент е била в Остин, Орландо, Пуерто Рико, Бахамите, Сен Мартен, Барселона, Турция, а лятото даже обиколи България. 
 
Михаела споделя и какъв брой прелестен дядо е татко й - " Мисля, че в никакъв случай не съм го виждала толкоз благополучен, а съм го виждала да реализира върха на върховете във футбола и да сбъдва и най-смелите си фантазии. Откакто Миа се роди, той толкоз се промени, стана по-спокоен, всичко се върти към нея. Много сладостен дядо е. "





 



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР