Голямата българска певица Кичка Бодурова стъпи на родна земя преди

...
Голямата българска певица Кичка Бодурова стъпи на родна земя преди
Коментари Харесай

Нещо ужасно сполетя Кичка Бодурова СНИМКИ

Голямата българска певица Кичка Бодурова стъпи на родна земя преди броени дни. Както е известно, тя от дълги години живее в Америка, само че всяко лято си идва в България, с цел да зарадва феновете си с редица концерти.

Бургаската звезда обаче бе неприятно сюрпризирана от суровата реалност в България. Вандали бързо помрачиха ведрото й въодушевление и я накараха да съжалява, че се е върнала и дава толкоз доста за българската аудитория. Неприятен случай я ужаси и накара да се почувства непоносимо. Кичка не може да повярва, че има толкоз неприятни хора.



Оказа се, че някой " доброжелателен " човек е репил да надраска цялата й кола. Червеното возило не наподобява на нищо след вандалската постъпка на незнайния причинител. " Благодаря на художника за “великолепния ” арт, който е направил с ключ по колата ми. Аз му прощавам, тъй като ще я оправя. Дано Бог му елементарни и избави от лошотията! Welcome to Bulgaria ", написа Кичка на персоналния си профил във " Facebook " и показа фотоси на надрания автомобил.



Кичка се готви стремително за изявите си това лято пред българска публика. Тя знае, че наред с неприятните хора в родината, тук е цялостно и с доброжелателни същества, каквито са нейните фенове. Макар да не прекарва цялтоо си време в България, тя е съумяла да запази топли усеща с огромна част от фенове си, които я боготворят.

При всяко нейно посещаване в родината те я изненадват по всевъзможни способи. Кичка пази всички дарове от фенове и споделя, че е горда зад тила си да има такава вярна войска от върли почитатели. Именно поради тях се връща в България и ще продължава да го прави и в бъдеще, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР