Голяма популярност набира историята отпреди години, когато влязъл в конфронтация

...
Голяма популярност набира историята отпреди години, когато влязъл в конфронтация
Коментари Харесай

Секси "парчето", заради което Тайсън щял да препарира Тръмп

Голяма известност набира историята отпреди години, когато влезнал в борба с към този момент някогашния президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп. Случаят е от 2005 година - дълго време, преди Тръмп да стане държавен глава.
А повода за спора на другояче поддържащите положителни връзки известни персони е... първата брачна половинка на Железния Майк. Става въпрос за Робин Гивънс, с която е женен за към една година в интервала 1988 - 1989 година. Коя обаче е Робин Гивънс?
Гивънс е родена на 27 ноември 1964 година в Ню Йорк. Тя е известна американска актриса и модел, като е приключила колежа на Сара Лоурънс. Ролята, с която става известна, е на Дарлийн Мериман в ситкома на ABC - Глава на клас (1986 година), като остава в сериите за всички 5 години.
Проблемният ѝ брак с боксьора Майк Тайсън от 1988 година притегля голямо медиино внимание, както и техният бракоразвод. Той идва поради обвинявания в принуждение. Впоследствие тя става представител за Националната гореща линия за домашно принуждение в продължение на няколко години.

Гивънс продължава кариерата си с филми и други телевизионни функции като в Жените от Брустър Плейс (1989) и Бумеранг (1992). През 1996 година взе участие в ситкома Sparks, който се излъчва два сезона. През 2007 година издава автобиографията си " Грейс ще ме води вкъщи ".
При развода, задвижен от Гивънс, актрисата се оплаква от домашно принуждение. Железния Майк, за който се счита, че тогава е разполагал с 50 милиона $, е трябвало да заплати на Робин Гивънс 10 милиона $.
Можете да видите фотоси на .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР